Ontdek Uw Stralende Schoonheid bij Maison Ipanema

Welkom bij Maison Ipanema

Bij Schoonheidsinstituut Maison Ipanema streven we ernaar een unieke ervaring te creëren die niet alleen uw lichaam transformeert, maar ook de schoonheid van uw ziel weerspiegelt. 

Onze filosofie is gebaseerd op de overtuiging dat elke vrouw het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen in haar lichaam, ongeacht leeftijd of verleden. Daarom bieden we een holistische benadering van zorg die zich vooral richt op resultaten.

Ontmoet Ons Vakkundig Team

We bieden een breed scala aan diensten die erop gericht zijn om te ontspannen en tot rust te komen, maar ook om de conditie van het lichaam effectief te verbeteren. Onze ontspanningsmassages verlichten niet alleen de pijn, maar stellen je ook in staat om even afstand te nemen van het dagelijks leven en je innerlijke balans te hervinden. Daarnaast bieden we postoperatieve massages om complicaties na een operatie te helpen voorkomen en lymfedrainage om de bloedsomloop te verbeteren en de afvoer van gifstoffen te bevorderen. Ons aanbod omvat ook medische pedicure, die niet alleen je voeten verzorgt, maar ook de gezondheid ervan en je loopcomfort verbetert. Therapieën voor de hoofdhuid en het haar. Permanente en mooie manicures en laserepilaties met de beste apparatuur.

Wat ons echter onderscheidt van andere salons is onze geavanceerde technologie, de kennis die we graag opdoen op onze eigen en nieuwe gebieden en onze focus op resultaten. Hierdoor kunnen we onze klanten niet alleen effectieve, maar ook comfortabele en veilige behandelingen bieden.

We nodigen je uit om onze salon te ontdekken en deel uit te maken van onze gemeenschap, waar schoonheid en resultaten hand in hand gaan en elke vrouw zich speciaal kan voelen.

Neiva Cimini

Masseur expert in lichaamstherapie

Neiva is het hart en de ziel van onze salon. Haar ongelooflijke expertise in therapeutische massage, lymfedrainage en afslanktherapieën maakt haar tot een ware expert in lichaamsverzorging. Haar passie voor resultaten, in combinatie met haar empathie en bezorgdheid voor jouw welzijn, betekent dat elk bezoek aan Neiva niet alleen een vernieuwing van het lichaam is, maar ook een spirituele regeneratie van het lichaam.

Paulina Katharina Szlufik

Manager en specialist in hoofdhuid- en haartherapie

Paula is niet alleen onze manager, verantwoordelijk voor de hele visuele kant van ons instituut, maar ook een expert in haarverzorging. Ze creëert speciale therapieën voor haargroei en ontwikkelt uitgebreide haarherstellingsplannen met behulp van verschillende haarverzorgingsbehandelingen. Haar positieve houding en voortdurende ontwikkeling op het gebied van haar- en hoofdhuidgezondheid zorgen ervoor dat elke klant zich speciaal voelt.

Iolanda Vitoriano

Medisch pedicure specialist

Iolanda is niet alleen podotherapeute, maar ook ontspanningskunstenares. Met 25 jaar ervaring in voetverzorging zijn haar professionaliteit en kennis onverbrekelijk. Maar dat is nog niet alles! Haar vaardigheden in het uitvoeren van massages, zoals shiatsu, voetreflexologie en massages met hete stenen of kaarsen, maken elk bezoek aan Iolanda tot een waar feest voor de zintuigen.

Claudia Marcolini Silveira

De laser epilatie expert

Claudia is niet alleen een expert in laserontharing, ze is ook een uiterst vrolijk persoon die haar kennis voortdurend ontwikkelt. Door training met artsen en fysici van wereldklasse en het gebruik van briljante apparatuur bereikt ze uitstekende resultaten. Haar doel is om het ongemak voor de klant tijdens de behandelingen te minimaliseren en tegelijkertijd de effectiviteit en resultaten te maximaliseren.

Nicky Colley

Nagelverzorging & Manicure

Nicky is niet alleen manicure, maar ook een kunstenares wier werk voor zich spreekt. Door haar perfectionisme en passie voor haar werk is elk resultaat van haar werk niet alleen langdurig, maar ook spectaculair. Of je nu een klassieke manicure nodig hebt of een mooi design op je nagels, Nicky zal altijd aan je verwachtingen voldoen en iets unieks creëren.

Ontdek de Weg naar Stralende Schoonheid

Zet de eerste stap naar een gezonder en mooier uiterlijk met onze professionele massages en esthetische behandelingen.